Firstdates

Firstdates kiest voor ware groene liefde

Firstdates, wie kent het niet? Waar vind je ware liefde? First Dates, van de tv zenders BNN/VARA regelt voor singles een eerste date. In een restaurant dat zich onderscheidt van alle andere restaurants omdat iedereen er single is en op zoek is naar…groene liefde op het eerste gezicht.

Huh ik hoor je denken. Groene liefde???

Groene liefde van de Groene Wand. De Groene Wand verzorgt namelijk de plantenwanden voor de uitzendingen van 2017/2018 van firstdates. Dat moet toch een goede match zijn!

Groen maakt gezond en gelukkig

Een plantenwand of de zogeheten ‘levende scheidingswand’ neemt enorm in populariteit toe, mede door de bewezen positieve effecten van het gebruik van planten in woon-, werk- en leeromgeving.

Steeds meer onderzoek toont aan dat natuur en groen op de werkplek een positief effect heeft op het gevoel van welzijn van de medewerker. Planten zorgen bovendien voor het afbreken van schadelijke stoffen, de toevoer van zuurstof, het verhogen van luchtvochtigheid, het verbeteren van de concentratie en creativiteit en hebben de eigenschap om geluid te kunnen reduceren.

Een mobiele plantenwand/roomdivider is een unieke oplossing voor de (tijdelijke) afscheiding en decoratie van uw ruimte. Ideaal op kantoor, zorginstelling, winkels, wachtruimtes en op evenementen. Maar ook gewoon bij u in huis.

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Together we make the world greener

  Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

  Scroll naar top