Greenwall

Greenwall is ingenieus en duurzaam systeem ontwikkelt door de Groene Wand voor groene verticale begroeiing. Het modulair systeem is eenvoudig in opbouw en vraagt, door het ingebouwde watergeefsysteem, weinig onderhoud.

Levende groene wanden bij u thuis of op kantoor

Greenwall is ingenieus en duurzaam systeem ontwikkelt door de Groene Wand voor groene verticale begroeiing. Het modulair systeem is eenvoudig in opbouw en vraagt, door het ingebouwde watergeefsysteem, weinig onderhoud. Het systeem wordt in zijn geheel prefab aangeleverd. Het systeem heeft een korte montagetijd, waarna direct een groene uitstraling ontstaat.

Gezond werk- en leefklimaat

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat planten een positieve invloed hebben op de luchtkwaliteit en op de omgeving.

Groen op de werkplek brengt sfeer en kleur, inspireert en zeker zo belangrijk: het rendeert. Werken in een groene omgeving heeft een positief effect op de gezondheid en de arbeidsproductiviteit. Wie investeert in groen, investeert in de toekomst.

Op kantoor bevinden zich nogal wat materialen waaruit stoffen vrijkomen die de luchtkwaliteit aantasten, zoals printers, kopieermachines, computerschermen en stoffering. Planten verlagen de concentratie van koolstofdioxide en andere stoffen die in hoge concentraties schadelijk zijn (met name organische stoffen zoals formaldehyde en benzeen). Hierdoor krijgt verontreinigde lucht minder kans en wordt de binnenlucht als frisser ervaren.

Daarbij is aangetoond dat natuurlijke elementen zoals planten bijdragen aan het verminderen van zowel psychologische als fysieke klachten. Planten in een werkruimte zorgen ervoor dat mensen meer energie hebben, minder lichamelijke klachten zoals hoofd- en keelpijn hebben en verder zich beter kunnen concentreren.

Greenwall, een ingenieus en duurzaam systeem

De greenwall is volledig zelfvoorzienend. Een watertank op de grond kan eenvoudig met een gieter worden gevuld, of direct worden aangesloten op een waterleiding en een irrigatiesysteem zorgt er voor dat elke plant voldoende water krijgt. U heeft er geen omkijken naar. De beplanting heeft ook een isolerende functie, zowel in de winter als in de zomer verbruikt u minder energie en het verbetert de akoestiek in uw ruimte.

Ontwerp en onderhoud greenwall

We ontwerpen groene wanden voor grote en kleine ruimtes. Hoog, laag, lang en breed: alle afmetingen zijn mogelijk. Ieder ontwerp is uniek en op maat gemaakt.
Een greenwall heeft onderhoud nodig om gezond en mooi te blijven. Daarom bieden we bij al onze projecten ook meteen een onderhoudscontract aan, inclusief een volledige garantie op de planten. Uw greenwall wordt dan verzorgt, gesnoeid en het systeem wordt tegelijkertijd gecontroleerd. Zo kunt u nog jaren genieten van uw prachtige greenwall!

Adres

De Mossel 14
1723 HZ Noord-Scharwoude

Contactgegevens

Together we make the world greener

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak.

Contact

Nieuws

Small Heading

Description

Small Heading

Description

Scroll naar top