voorgekweekte panelen

Eigen voorgekweekte panelen zorgvuldig voor u geselecteerd

Blijvend groen resultaat

De Groene Wand is voorbereid om te voldoen aan de groeiende vraag naar verticale tuinen in Nederland. De panelen, waaruit de verticale tuinen wordt opgebouwd, worden in eigen kas beplant. Zo wennen de planten aan verticaal groeien en bieden ze direct een groen aanblik. Daarnaast worden de planten altijd zorgvuldig geselecteerd zodat deze geschikt zijn voor de situatie en het klimaat. Zo blijven de planten de hele winter intact. Bij de Groene Wand staat kwaliteit hoog in het vaandel. 

De combinatie van jarenlange kweekervaring en een brede plantenkennis biedt De Groene Wand een perfect gekweekte wandpaneel met minimaal 90% bedekking bij levering. Zo geniet u direct van een groene uitstraling.

Alle plantsoorten in ons assortiment zijn zeer sterk, winterhard en minimaal gevoelig voor ziekten en plagen. Voor verticale tuinen die binnen gemonteerd worden, bestaat het assortiment uit planten, die niet veel licht nodig hebben. We adviseren echter wel deze plantenwand te verlichten met een lichtsterkte van gemiddeld 1000 tot 1500 lux, zodat de planten beter groeien.

Planten naar wens?

Wilt u liever een verticale tuin naar wens inplanten? Ook dat is in overleg met ons mogelijk. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw project. Patronen en logo’s behoren ook tot de vele mogelijkheden van een Groene Wand. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op of bekijk hier de portfolio.

,,Steeds meer mensen, bedrijven, organisaties en overheden zijn op zoek naar oplossingen voor het huidige klimaatprobleem. Een verticale tuin kan daarbij helpen”

Together we make the world greener

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

Scroll naar top