Mobiele groene wand

De groene roomdivider, een plantenwand waar u maar wilt

De mobiele groene wand of de zogeheten ‘levende scheidingswand’ neemt enorm in populariteit toe, mede door de bewezen positieve effecten van het gebruik van planten in woon-, werk- en leeromgeving.

Groen maakt gelukkiger, en gezonder zowel
thuis als op je werk- of studeerplek

Steeds meer onderzoek toont aan dat natuur en groen op de werkplek een positief effect heeft op het gevoel van welzijn van de medewerker. Planten zorgen bovendien voor het afbreken van schadelijke stoffen, de toevoer van zuurstof, het verhogen van luchtvochtigheid, het verbeteren van de concentratie en creativiteit en hebben de eigenschap om geluid te kunnen reduceren.

De scheidingswand van planten voor meer groen, meer privacy voor elk gewenste ruimte

Een mobiele groene wand/roomdivider is een unieke oplossing voor de (tijdelijke) afscheiding en decoratie van uw ruimte. Ideaal op kantoor, zorginstelling, winkels, wachtruimtes en op evenementen. Maar ook gewoon bij u in huis.

Mobiele groene wand specificaties

Beplanting: naar eigen keuze, afhankelijk van omstandigheden in te plaatsen ruimte

Stroomvoorziening is niet nodig waardoor er geen pomp nodig is die stuk kan gaan, er geen onderhoud nodig is en er ook geen filters zijn die schoon hoeven worden te gemaakt.

Onderhoud: weinig onderhoud door slim watergeefsysteem, gering water gebruik, optioneel af te sluiten met onderhoudspakket bij de Groene Wand, stroom aansluiting vereist.

Ook te huur!

Contactgegevens

Together we make the world greener

Bent u geïnteresseerd in een mobiele groene wand?
Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

Scroll naar top