Mobiele groene wand

De groene roomdivider, een plantenwand waar u maar wilt

De mobiele groene wand of de zogeheten ‘levende scheidingswand’ neemt enorm in populariteit toe, mede door de bewezen positieve effecten van het gebruik van planten in woon-, werk- en leeromgeving. Wist u dat je ze ook kunt huren voor een evenement bij de Groene Wand?

Groen maakt gelukkiger, en gezonder zowel thuis als op je werk- of studeerplek

Steeds meer onderzoek toont aan dat natuur en groen op de werkplek een positief effect heeft op het gevoel van welzijn van de medewerker. Planten zorgen bovendien voor het afbreken van schadelijke stoffen, de toevoer van zuurstof, het verhogen van luchtvochtigheid, het verbeteren van de concentratie en creativiteit en hebben de eigenschap om geluid te kunnen reduceren.

Mobiele groene wanden zijn overal en snel inzetbaar 

Een roomdivider met planten is een unieke oplossing voor de (tijdelijke) afscheiding en decoratie van uw ruimte. Ideaal op kantoor, zorginstelling, winkels, wachtruimtes en op evenementen. Maar ook gewoon bij u in huis.  Gemakkelijk te plaatsen , zonder stroom en installatie. De roomdivider heeft weinig onderhoud nodig door een slim watergeefsysteem met gering water gebruik.

Verwisselbare plantcassettes maakt elk seizoen uniek

De roomdivider wordt ingezet om een open ruimte te verdelen, met behoud van het open karakter. Het verrijdbare metalen frame is opgevuld met aan beide zijden verwisselbare plantcassettes. Deze plantcassettes bestelt u bij De Groene Wand door te kiezen voor een vooraf bepaalde plantenmix. Door de verwisselbare plantcassettes, wisselt u eenvoudig per seizoen of gelegenheid.

De mobiele groene wand is opgebouwd uit plantcassettes. In deze plantcassettes zitten cups waarin een plant in vruchtbare grond wordt gepoot. Alle cups zijn aan de achterkant met elkaar verbonden door middel van een capillair doek. Het doek dat in verbinding staat met de geïnstalleerde watergoot, voorziet de planten van de benodigde voeding.

Voordelen van een groene roomdivider 

Unieke eigenschappen mobiele groene wand

Ook te huur!

Heeft u interesse in een vrijblijvend vakkundig advies? De Groene Wand helpt u graag de juiste keuze te maken.

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Vergroen mee!

  Bent u geïnteresseerd in een plantenwand? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

  Scroll naar boven