BALR

BALR store Amsterdam heeft haar deuren geopend voor ‘the choice of superstars

BALR! De Kalverstraat is weer een parel rijker. 

BALR, de fashionstore van ex voetballers Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia, heeft in november zijn deuren geopend voor het publiek. Een stoer en sportief assortiment met op de tweede verdieping zelfs een VIP gedeelte. De ontwerpen van BALR stralen exclusiviteit uit, maar zijn qua prijs bereikbaar voor een grotere groep. Van dj-tas voor Hardwell tot T-shirts en telefoonhoesjes voor de trendy student.

Balr kiest voor milieubewuste moswanden

Mede dankzij de Groene Wand heeft BALR store Amsterdam een hippe doch natuurlijke uitstraling door de groene moswanden. Milieubewust, daar staan BALR en de Groene Wand voor. Alle moswanden zijn 100% ecologisch, gemaakt van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. De Groene Wand hecht veel waarde aan duurzaamheid, ecologie en gesloten kringlopen. Daarom worden de panelen van onze moswanden gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat 100% biologisch afbreekbaar is en helemaal recyclebaar. De moswandcreaties van de Groene Wand zijn mooi, zacht om aan te raken en hebben uitstekende geluiddempende eigenschappen. In een persoonlijk gesprek met presenteren wij u graag onze mossen voor úw unieke moscreatie. Ben je ook bezig met de inrichting van je fashionstore of wil je je kantoorruimte moswanded proof maken? Wil je je logo verwerken in mos? Of een kleurexplosie creëren met mos in het interieur? Gegarandeerd dat een moswand een echte blikvanger is!

Installatie

De Groene Wand produceert maatwerk mos producten in haar eigen werkplaats in Noord Scharwoude. Altijd op maat in de gewenste afmeting, kleur, type mos en afwerking die u wenst. Al het mos wordt met de hand op een duurzaam ecoboard bevestigd, hierdoor heeft het mos een uitmuntende kwaliteit. De installatie ter plekke is eenvoudig met klant en klare mospanelen en duurt meestal maar 1 dag, afhankelijk van het aantal wanden natuurlijk.

Uw logo in mos of een mos scheidingswand op kantoor

Mos is multifunctioneel inzetbaar, niet alleen als wanddecoratie maar het is ook te plaatsen tegen het plafond, als bekleding van kolommen, als scheidingswand en roomdivider, als eyecatcher bij een entree of in een vergaderruimte. Ook het verwerken van een logo in het mos of er juist bovenop voor een 3D effect is mogelijk. Maar ook voor beurspresentaties en tentoonstellingen zorgen de (mobiele) moswanden voor een unieke aantrekkingskracht.

Voordelen moswand

 • Duurzaam
 • Blijvend elastisch en kleurvast
 • Geluidsabsorberend
 • Brandvertragend
 • Insectenvrij
 • Snelle installatie
 • Onderhoudsvrij
 • Te plaatsen tegen het plafond, bekleding van kolommen, een blikvanger bij een entree of vergaderruimte of als scheidingswand
Wij komen graag langs met onze mos samples om u de uitmuntende kwaliteit van ons mos te laten zien. Wij installeren in heel Nederland onder andere bij horeca, zakencentra, bedrijfspanden, beurzen, evenementen, kantoren, overheid, gemeenten. Maar ook voor thuis ben je bij De Groene Wand op het juiste adres. Bekijk ook eens onze andere moswand hier.

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Together we make the world greener

  Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

  Scroll naar top