BALR

BALR store Amsterdam heeft haar deuren geopend voor ‘the choice of superstars

BALR! De Kalverstraat is weer een parel rijker. 

De fashionstore van ex voetballers Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia, heeft in november zijn deuren geopend voor het publiek. Een stoer en sportief assortiment met op de tweede verdieping zelfs een VIP gedeelte.

De ontwerpen van BALR stralen exclusiviteit uit, maar zijn qua prijs bereikbaar voor een grotere groep. Van dj-tas voor Hardwell tot T-shirts en telefoonhoesjes voor de trendy student.

Balr kiest voor milieubewuste moswanden

Mede dankzij de Groene Wand heeft BALR store Amsterdam een hippe doch natuurlijke uitstraling door de groene moswanden. Milieubewust, daar staan BALR en de Groene Wand voor. Alle moswanden zijn 100% ecologisch, gemaakt van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

De Groene Wand hecht veel waarde aan duurzaamheid, ecologie en gesloten kringlopen. Daarom worden de panelen van onze moswanden gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat 100% biologisch afbreekbaar is en helemaal recyclebaar.

De moswandcreaties van de Groene Wand zijn mooi, zacht om aan te raken en hebben uitstekende geluiddempende eigenschappen. In een persoonlijk gesprek met presenteren wij u graag onze mossen voor úw unieke moscreatie.

Ben je ook bezig met de inrichting van je fashionstore of wil je je kantoorruimte moswanded proof maken? Wil je je logo verwerken in mos? Of een kleurexplosie creëren met mos in het interieur? Gegarandeerd dat een moswand een echte blikvanger is!

Contactgegevens

Together we make the world greener

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

Scroll naar top