Over ons

Een groene en leefbare wereld creëren voor onze generatie en de generaties na ons

De Groene Wand werkt vanuit een missie om een groene en leefbare wereld te creëren voor onze generatie en de generaties na ons. Groen is van levensbelang voor de aarde en voor de mensen en dieren die er wonen. 

Ook daar waar groen niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld vanwege gebrek aan ruimte, bieden de toepassingen van de innovatieve kant & klaar groensystemen van de Groene Wand nieuwe mogelijkheden.

De voordelen van de Groene Wand:

Persoonlijk en innovatief

De Groene Wand levert en onderhoudt verticale tuinen aan bedrijven en particulieren. Ook daar waar groen niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld vanwege gebrek aan ruimte, bieden de toepassingen van de innovatieve kant & klaar groensystemen van de Groene Wand nieuwe mogelijkheden.

Bekijk hier onze innovatieve oplossingen

Persoonlijk en innovatief, ook daar identificeren klanten De Groene Wand mee. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken.

De Groene Wand en Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen

Ons product is groenbeleving. Het is onze overtuiging dat mensen beter presteren in een natuurlijke en groene omgeving. Het zit daarom in ons DNA verweven dat we met het allergrootste respect voor mens, dier en milieu onze groene oplossingen en bedrijfsprocessen hebben ingericht. 

We reduceren onze milieu-impact door lokaal te opereren, duurzame logistiek en zijn continue op zoek naar duurzame en circulaire oplossingen in onze bedrijfsvoering. 

Maatschappelijk verantwoorden ondernemen:

Eigen kwekerij

De Groene Wand heeft meer dan 20 jaar ervaring met plantensoorten én talloze experimenten met plantensoorten, vormen en kleurcombinaties. De combinatie van jarenlange kweekervaring en een brede plantenkennis biedt De Groene Wand een perfect gekweekte wandpaneel met minimaal 90% bedekking bij levering. Eigen voorgekweekte panelen zorgvuldig voor u geselecteerd. 

Op onze kwekerijen wordt voortdurend gewerkt aan de kwaliteit van onze duurzame producten. Wij zijn tenslotte kwekers, met beide voeten op de grond. 

Bekijk onze portfolio

Certificering

Om de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen, zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Samen voor succes

Onze kennis is gefundeerd om meer dan twintig jaar ervaring en vormt een stevige basis. Die kennis zetten we graag in voor onze klanten. We denken met u mee, geven u advies op maat en begeleiden u van A tot Z. Samen maken we uw project tot een succes!

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Together we make the world greener

  Bent u geïnteresseerd in onze groene wanden? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

  Scroll naar top