BREEAM punten voor een groene wand?

BREEAM is de meest toegepaste certificeringsmethode voor nieuwe en bestaande gebouwen in Nederland. Zowel een plantenwand voor binnen, als een het modulaire gevelsysteem van de Groene Wand voor buiten, kunnen bijdragen aan het verkrijgen van duurzaamheidscertificeringen binnen het evaluatie- en certificatiesysteem van BREEAM. 

Certificatie leidt tot veelal (direct) meetbare reductie van water – en energieverbruik en efficiënter gebruik van het gebouw. Dat leidt tot kostenbesparing.

Certificering voor een kostenbesparend, toekomstbestendig en gezond gebouw

Een gebouw met een BREEAM-NL certificaat is ook een gezond gebouw. Dat betekent dat er aandacht is voor bijvoorbeeld binnenklimaat, ventilatie, licht en vluchtige organische stoffen. Een gezonde werkomgeving is beter voor het welzijn en de productiviteit van de gebruikers.

De stichting Dutch Green Building Council verstrekt binnen Nederland de certificaten aan de opdrachtgevers van gebouwen. Voor meer informatie bezoek BREEAM-NL. 

Met de BREEAM-NL Toolbox brengt u de duurzaamheid van uw project helder en overzichtelijk in kaart. Bereken de score van uw nieuwbouwproject, bestaande bouw of gebiedsontwikkeling en bekijk waar uw duurzaamheidsambities liggen. U kunt een quickscan laten uitvoeren op de website www.assessmenttool.nl

Bekijk hier de portfolio van de Groene Wand, uw leverancier van groene wanden voor binnen en buiten. 

Deel deze FAQ

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Vergroen mee!

  Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

  Scroll naar boven