Opbouw verticale tuin binnen

Opbouw verticale tuin 

Voor de opbouw van een Groene Wand is een dragende muur en technische ruimte nodig. Daarnaast kunnen planten niet zonder licht. Wanneer dit niet voldoende voorhanden is op de locatie, adviseert de Groene Wand over de toepassing van de benodigde verlichting.

Het modulaire plantensysteem bestaat uit elementen. Elk element is gemaakt van gerecyclede materiaal. Een 100% duurzame oplossing dus. Het vervangen van planten is heel eenvoudig, in tegenstelling tot andere systemen. Geïntegreerde irrigatietunnels zorgen voor een gelijkmatige verdeling van water en voedingsstoffen. Aan de onderkant van de wand zit een goot die is aangesloten op een afvoer. Overtollig water loopt zo direct weg.

De Groene Wand beschikt over meerdere systemen voor binnen met of zonder afvoer. Laat u vrijblijvend informeren door onze experts of bekijk hier de portfolio van de Groene Wand.

Een groene muur voor elk interieur

Onze groene wand is ideaal voor aller soorten binnenruimtes. Zo zijn onze verticale tuinen erg populair bij kantoren, restaurants, winkelcentra en showrooms. 

Een blijvend groene uitstraling

Onderhoud van een groene wand is erg belangrijk voor het behoud van de groene uitstraling. De Groene Wand biedt een uitgebreide onderhoudsservice waardoor planten gezond en aantrekkelijk blijven. Wij bieden een gegarandeerde kwaliteit die niet alleen de planten in optimale conditie houden, maar bieden ook de duurzaamheid en groene voetafdruk van jouw organisatie.

Deel deze FAQ

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Vergroen mee!

  Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

  Scroll naar boven