Greenwall

Greenwall

Deze greenwall, plantenwand is geplaatst in een bakkersholding in Noord Holland.

Voordelen greenwall

 1. Met een plantenwand haalt u een duurzame eyecatcher in huis of kantoor
 2. Een plantenwand geeft u grote aantallen planten zonder verlies van vloeroppervlak
 3. De zichtbaarheid van een plantenwand is groot vanuit de hele ruimte
 4. Luchtkwaliteit wordt aanzienlijk beter met een plantenwand
 5. Planten verminderen stress en verhogen productiviteit
 6. Verbetert de akoestiek van de ruimte

Een greenwall, hoe werkt dat?

De planten van een greenwall zijn niet grond gebonden. Zij hebben hun wortels op een verticaal paneel. De panelen worden voorbegroeid in de kwekerij van de Groene Wand en zijn bij levering voor minimaal 90% begroeid. De plantensoorten passen wij aan bij uw situatie en vooral aan uw wensen. Zo heeft u ieder seizoen een andere wand, als u dat wilt.

In de plantenwand is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt, die de planten automatisch van water en voeding voorziet. Door z’n geringe waterverbuik, lange levensduur, is het een duurzaam systeem.

De plantenwand is opgebouwd uit een gerecycled capillair doek met een wandbelasting van maximaal 20 kg. De wand is ook opgemaakt met klaverband wat fijnstof bindt.

Plantenwand: een creatief en kleurrijk lijnenspel

De collectie planten van De Groene Wand is groot en van eigen biologische kweek. Wij hebben een uitgebreide keuze aan planten gebruikt. Plantenwanden kunnen wij in verschillende kleurstellingen voor u maken. Zo hebben we een groot aantal verschillende kleuren groen. Een gemêleerde samenstelling op uw wand zal zorgen voor een speels en natuurlijk effect. Kortom, bij De Groene Wand bent u verzekerd van een plantenwand die met zorg is samengesteld naar uw wensen. Kunt u niet kiezen? De Groene Wand adviseert u graag met het samenstellen van uw greenwall.

Het ontwerp is altijd een uniek stuk maatwerk

De wanden die wij leveren worden samen met de klant ontworpen qua lijnenspel en kleuren.
Op locatie worden de wanden dan in hoog kwaliteit aangebracht voor een lange levensduur. Een groene wand is iedere keer weer een uniek stuk maatwerk. Bij het ontwerpen van de plantenwand, denken we aan factoren als:

 • Draagkracht van de muur / wand;
 • Hoeveelheid licht;
 • Bereikbaarheid;
 • Toe- en afvoer van water;
 • Stroom

Een blijvend groene uitstraling

Onderhoud van een groene wand is erg belangrijk voor het behoud van de groene uitstraling. De Groene Wand biedt een uitgebreide onderhoudsservice waardoor planten gezond en aantrekkelijk blijven. Wij bieden een gegarandeerde kwaliteit die niet alleen de planten in optimale conditie houden, maar bieden ook de duurzaamheid en groene voetafdruk van dit bedrijf.

Heeft u vragen over onze producten of wenst u een offerte van ons te ontvangen voor een plantenwand in uw bedrijf of woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!

Contactgegevens

Together we make the world greener

Bent u geïnteresseerd in een verticale tuin? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

Scroll naar top