Fort Resort Beemster

Fort resort beemster nu met dubbelzijdige moswand in de sauna

Fort Resort Beemster heeft vanaf nu een prachtige natuurlijke uitstraling gekregen in de sauna area. In november 2017 heeft de Groene Wand een dubbelzijdige moswand geplaatst.

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzaamste wellness resorts van Nederland, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Achter de historische muren: een unieke spa & wellness, met bijzondere sauna’s en baden. Prachtige hotelkamers & suites. Diverse zalen voor vergaderingen, (bedrijfs)feesten & trouwlocatie. Geniet van al het goede op het gebied van gastronomie, gastvrijheid & wellness. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam staat het resort op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Een moswand verhoogt het gevoel van well-being

Ontspannen in een groene omgeving heeft een positief effect op het welzijn van de mens. Groen biedt ontspanning en geeft minder stress. Een perfecte combinatie dus resorts en moswanden!

Mos is multifunctioneel inzetbaar

Mos is multifunctioneel inzetbaar, niet alleen als wanddecoratie maar het is ook te plaatsen tegen het plafond, als bekleding van kolommen, als scheidingswand en roomdivider, als eyecatcher bij een entree of in een vergaderruimte. Ook het verwerken van een logo in het mos of er juist bovenop voor een 3D effect is mogelijk. Maar ook voor beurspresentaties en tentoonstellingen zorgen de mospanelen voor een unieke aantrekkingskracht.

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Together we make the world greener

  Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

  Scroll naar top