Dakterras inrichting

Dakterras inrichting Utrecht

Dakterras inrichting: klein, breed of smal, iedere dakterras vraagt z’n eigen unieke inrichting. Het is vaak een saaie plek zonder beplanting. Dit dakterras in Utrecht is unieke kleurrijke beleving. De Groene Wand heeft met passie gewerkt aan dit exclusieve dakterras die u nergens anders ziet.

Een groene oase midden in het drukke stadsleven waar men helemaal tot rust komt. Of een gezellige, sfeervolle plek waar men lekker gaat borrelen met vrienden of familie.

Het onderhoud van deze groene wand is gemakkelijk. Het is namelijk voorzien van een automatisch watergeefsysteem.

Een groene gevel haalt de natuur dichterbij!

Een voor planten en dieren waardevolle omgeving is vooral een groene omgeving. Groen is belangrijk voor biodiversiteit. De planten die in een groene gevel verwerkt zitten bevorderen de leefomgeving van vogels, vlinders en insecten.

Hoe werkt een groen gevelsysteem?

De planten van een plantenwand zijn niet grond gebonden. Zij hebben hun wortels op een verticaal paneel. De panelen worden voorbegroeid in onze kwekerij en zijn bij levering voor minimaal 90% begroeid. De plantensoorten passen wij aan bij uw situatie en vooral aan uw wensen.

In het groene gevelpaneelsysteem is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt, die de planten automatisch van water en voeding voorziet. Door z’n geringe waterverbuik, lange levensduur, is het een duurzaam systeem.

De plantenwand is opgebouwd uit capillair gerecycled doek. De wandconstructie zonder planten heeft een dikte van 15 cm. De wandbelasting is maximaal 20 kilo per vierkante meter inclusief het geïntegreerd irrigratiesysteem.

Plantenwand: een creatief en kleurrijk lijnenspel

De collectie planten van De Groene Wand is groot en van eigen biologische kweek. Wij hebben een uitgebreide keuze aan planten voor uw muur. Plantenwanden kunnen wij in verschillende kleurstellingen voor u maken. Zo hebben we een groot aantal verschillende kleuren groen aan planten. Een gemêleerde samenstelling op uw wand zal zorgen voor een speels en natuurlijk effect. Ook kunt u denken aan zachte tinten rood voor uw plantenwand. Kortom, bij De Groene Wand bent u verzekerd van een plantenwand die met zorg is samengesteld naar uw wensen. Kunt u niet kiezen? De Groene Wand adviseert u graag met het samenstellen van uw groene wand.

Het ontwerp is altijd een uniek stuk maatwerk

De wanden die wij leveren worden samen met de klant ontworpen qua lijnenspel en kleuren.
Op locatie worden de wanden dan in hoog kwaliteit aangebracht voor een lange levensduur. Een groene wand is iedere keer weer een uniek stuk maatwerk. Bij het ontwerpen van de plantenwand, denken we aan factoren als:

  • Draagkracht van de muur / wand;
  • Hoeveelheid licht;
  • Bereikbaarheid;
  • Toe- en afvoer van water;
  • Stroom
  • Een blijvend groene uitstraling

Onderhoud van een groene wand is erg belangrijk voor het behoud van de groene uitstraling. De Groene Wand biedt een uitgebreide onderhoudsservice waardoor planten gezond en aantrekkelijk blijven. Wij bieden een gegarandeerde kwaliteit die niet alleen de planten in optimale conditie houden, maar bieden ook de duurzaamheid en groene voetafdruk van jouw organisatie.

Heeft u vragen over onze producten of wenst u een offerte van ons te ontvangen voor een plantenwand in uw bedrijf of woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Stel uw vraag

  • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!

Contactgegevens

Together we make the world greener

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

Scroll naar top