dakterras straalt met een verticale tuin vol in bloei

Is uw dakterras toe aan vernieuwing?

Stelt u zich eens voor dat u vanuit uw luie stoel geniet van deze bloemenpracht. Er is maar weinig ruimte nodig voor een prachtig bloeiende plantenwand op uw dakterras.

Uitzicht op een fleurige plantenwand heeft een positief effect op uw gemoedstoestand. Ook de verschillende vormen, geuren en kleuren dragen bij tot dat aangename gevoel. Haal de natuur dichterbij! Naast het fraaie aanzicht heeft de plantenwand ook een geluidsdempende werking, het geeft verkoeling en bindt fijnstof. De planten van de plantenwand hebben de wortels niet in de bodem, zoals klimplanten maar groeien op een verticaal vlak. Het plantenwandsysteem van De Groene Wand wordt in zijn geheel prefab aangeleverd, dus u heeft direct een groene uitstraling. De plantensoorten passen we aan bij uw situatie en vooral aan uw wensen.

In het systeem is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt, die de planten automatisch van water en voeding voorziet. Uw gieter is verleden tijd!

De zogeheten ‘groene wanden’ of plantwanden nemen enorm in populariteit toe. Niet alleen op dakterrassen maar bijvoorbeeld ook in kantoor- en winkelpanden of in openbare ruimtes, is het een lust voor het oog.

Together we make the world greener

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

Scroll naar top