Verticale kruidentuin

De verticale kruidentuin ideaal in de keuken of op school

De verticale kruidentuin is  heel geschikt voor kinderdagverblijven, scholen, kookstudio’s, hotels en restaurants. U kweekt eenvoudig kruiden, groenten of eetbare bloemen op een verticale (mobiele) wand.

Niet alle planten gedijen op grote hoogte, maar kruiden hebben het prima naar hun zin op een balkon, terras of zelfs op de muur van een hotel. Deze verticale kruidentuin heeft niet veel ruimte nodig, maar levert wel veel op: het is een leuke sfeermaker in het hotel en geeft een prima oogst voor de lekkerste soepen en sausjes in het restaurant.

Wilt u de kruidenwand verplaatsen? Kies dan voor een verrijdbare kruidenwand met aluminium frame van de Groene Wand

De eetbare wand, gezond, verwisselbaar en duurzaam!

De eetbare wand is voorzien van een micro-dip irrigatiesysteem dat u aansluit op een buitenkraan. Wanneer u een irrigatiecomputer met vochtigheidssensor tussen de eetbare wand en uw kraan plaatst, wordt de bewatering automatisch geregeld. De wand is vrij van ftalaten en BPA’s die schadelijk zijn voor de voedselgezondheid. Dus duurzaam-, milieu- en arbeidsvriendelijk.

De potten kunnen één voor één op de voorgevormde rail worden gezet of eruit verwijderd worden. Het is mogelijk om de wand uit te breiden door potten te vervangen als de planten groeien en het is ook heel eenvoudig om de planten te verwisselen afhankelijk van het seizoen.

Educatie en natuur op een paar vierkante meter 

Rucola, munt, basilicum, koriander, salie, peterselie en nog veel meer. Laat kinderen kennis maken met de (mobiele) kruiden- of groentetuin. Laat ze ruiken, proeven, voelen en zien. Een prachtige ontdekkingsreis.

Contactgegevens

Wat is er nou gezonder dan je eigen kruidentuin?

Interesse in een verticale kruidentuin? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak.

Scroll naar top