huisartsenpraktijk Alkmaar – groene roomdividers

Voor een huisartsenpraktijk in Alkmaar hebben we verrijdbare groene systemen met planten geleverd. Onder deze moderne,  rechthoekige plantenbakken zijn wielen gemonteerd waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Een ander voordeel is dat deze plantenbakken ideaal als roomdividers gebruikt worden. Voor deze verticale tuin op wielen hebben wij gekozen voor diverse plantensoorten waardoor het een speels effect geeft. De roomdivider dient als een natuurlijke afscheiding tussen de zitplaatsen en de receptie. 

Groene roomdividers, perfect als ruimtebesparende luchtverfrisser en mooimaker

Uit onderzoek is gebleken dat groen en natuur, zowel binnen als buiten de zorgcentra een positieve rol kunnen spelen in uiteenlopende zaken als de regulering van temperatuur en klimaat, luchtkwaliteit en de beleving van stress, angst en pijn bij patiënten.

Bent u verantwoordelijke van een huisartsenpraktijk en wilt u uw wachtruimte opfleuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken hoe we van uw huisartsenpraktijk een aangename  natuurlijke omgeving voor patiënten en uw medewerkers kunnen maken.

Stel uw vraag

 • Het telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig!
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Contactgegevens

  Together we make the world greener

  Interesse of gratis advies over verticale plantenwanden, neem dan contact met ons op.

  Scroll naar top